Voegwerk

Bij MP gevelwerken wordt het voegwerk verzorgd door een team van goede voegers met jarenlange ervaring en liefde voor het vak. Voor meer informatie en uitleg over verschillende soorten voegwerken kunt u terecht bij Melvin Petersen. Of het nu gaat om een gladde voeg, een kam/borstel voeg of om knip- en snijwerk, bent u bij MP gevelwerken aan het juiste adres!

Voordat wij starten met het voegwerk zullen wij eerst een aantal proefstukjes plaatsen, deze variëren van licht naar donker. Na het plaatsen hiervan kunt u zelf een keuze maken. Mocht de kleur die u in gedachte heeft er niet tussen zitten dan is dit natuurlijk geen probleem, wij kunnen de kleur aanpassen naar uw wens!

MP gevelwerken probeert overal goede kwaliteit te leveren, daarom voegen wij vanaf oktober tot maart een speciaal middel toe in de specie. Dit middel voorkomt witte aanslag en cementsluiers naderhand. In de vochtige periode is dit een probleem wat vaak voorkomt. Dit zorgt uiteindelijk voor een optimaal resultaat en dat is waar MP gevelwerken het voor doet!

Wij gaan voor goede kwaliteit tegen een eerlijke scherpe prijs!


 


 

  
  
    
 
 
  
   

ONZE DIENSTEN

SITEMAP

Wij zijn VCA gecertificeerd:

DIENSTEN

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Vraag aan Kijk op werkspot voor referenties over ons:

CONTACT