Referenties

Getoond: 1-7 van 7 resultaten.
  9
  R. van der Weele

  MP gevelwerken heeft bij ons een goede indruk achtergelaten,uitvoering duurde wat langer maar was te wijten aan het slechte weer. Zodra er een mogelijkheid was (droog weer) werden de werkzaamheden hervat. Vaklui die na hun werkzaamheden altijd de werkplek schoon achterlaten en na de gehele renovatie de ramen,kozijnen extra werden schoongemaakt! Wat erg op prijs werd gesteld is even een telefoontje of de werkzaamheden na tevredenheid waren uitgevoerd. Kortom: Een jong bedrijf met zeer veel potentie!

  10
  L. Vriend

  Ik had een gat in mijn gevel vanwege een oude gaskachelpijp. Gisteren is deze op uiterst zorgvuldige wijze dichtgemaakt door een vakman van MP gevelwerken. Je ziet niet meer dat er een gat gezeten heeft. De man werkt zeer keurig, laat alles netjes achter en heeft ook nog even wat voegwerk meegepakt. En dat voor een uiterst redelijk tarief. Ik zeg niet twijfelen, gewoon aannemen die mannen.

  9
  P. van den Berg

  MP gevelwerken heeft bij ons en een aantal buren de gevels gerenoveerd. Wij hebben eigenlijk alleen maar complimenten voor Melvin en zijn mannen!! Ze werken hard, secuur en netjes. Elke dag wordt alles netjes achter gelaten. Ondanks dat wij (en 2 andere buren) de gevels niet hebben laten stralen (prijsafweging) vinden wij het resultaat top! De prijs kwaliteit verhouding is dik in orde, en onze gevels zien er weer prachtig uit! Zoekt u een echte vakman? Niet twijfelen en contact opnemen met MP!

  9
  C. Rodermond

  Goed advies om te renoveren ipv schoorsteen te vervangen wat volgens een ander nodig was. Heeft me een hoop geld bespaard! Offerte was prima verzorgd en goed geprijsd. Werk is degelijk uitgevoerd. Schoorsteen is weer als nieuw.

   

   

  9
  A. de Leeuw

  Een heel fijn en jong bedrijf ik heb Melvin Petersen via werkspot leren kennen .een hard werkende jongen met veel plezier in zijn werk. En zijn medewerkers zijn allemaal vakmensen, leveren goed en schoon werk. Ze hebben ons huis rondom opnieuw gevoegd en geimpregneerd. De schoorsteen doen we volgend jaar we bellen je voor die klus. bedankt Melvin en je mannen groeten Johan uit Amerongen

  9
  W. van den Brink

  We zijn erg tevreden over de diensten van MP gevelwerken. Het personeel levert net werk en doen meer dan eigenlijk gevraagd.

  8
  S. van Doorn

  Via onze buren zijn wij bij MP Gevelwerken gekomen. Hier was de gevel gereinigd en dit zag er super uit. Hierdoor wilde wij het ook laten doen en het resultaat mag er absoluut zijn. Bedankt voor de goede service. Bij Mp Gevelwerken krijg je waar voor je geld.

Ons vakwerk wordt bevestigd door onze klanten. Hierboven staan enkele referenties van onze opdrachtgevers. MP gevelwerken heeft als grootste groep opdrachtgevers: particulieren, bouwbedrijven en verenigingen van eigenaren. Bent u ook tevreden over onze werkzaamheden. Dan zien wij graag u ervaring doormiddel van het invullen van het onderstaande formulier. Bijvoorbaat dank.

Wat voor cijfer zou u onze werkzaamheden geven:

SITEMAP

Wij zijn VCA gecertificeerd:

DIENSTEN

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Vraag aan Kijk op werkspot voor referenties over ons:

CONTACT