Scheurherstel

Scheurherstel

Bij scheuren word om de 5 lintvoegen de lintvoeg ingeslepen op een diepte tussen de 5 a 7 cm. Daarna word de voeg grondig gespoeld met water, zodat al het stof en gruis verwijderd word, dit zorgt voor een optimale hechting. Vervolgens word in de uitgeslepen voeg een bedding van 20mm krimpvrije mortel (WHO 60 bond) aangebracht. 
 
In deze mortel wordt het wokkelvormige rvs Thor Helical  anker geplaatst. Om het wokkel goed vast te zetten wordt er nog een laag krimpvrije mortel aangebracht. En dan wordt de pasta een keer goed afgestreken met een voegspijker, zodat alles goed verdeeld is. Binnen een half uur is deze pasta dan zo hard als beton, dit zorgt ervoor dat de scheur zich nooit verder kan uitbreiden. 
 
Tenslotte wordt de gewapende sleuf afgevoegd met een voegmortel overeenkomstig met het bestaande metselwerk.

Wat is een Thor Helical anker?
Thor Helical gevelversterkende ankers worden gebruikt voor het herstellen van gescheurd en/of versterken van zwak metselwerk. Thor Helical ankers bieden effectieve renovatieve middelen om ondeugdelijk ondersteund, beschadigde of gebroken structuren te versterken. Roestvrij stalen wokkelvormige verankeringen worden toegepast in structuren om diepliggende ankers te vormen t.b.v. metselwerk. 

Vraag naar de brochure!
 

 

ONZE DIENSTEN

SITEMAP

Wij zijn VCA gecertificeerd:

DIENSTEN

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Vraag aan Kijk op werkspot voor referenties over ons:

CONTACT