Stralen

Met een op maat gemaakte straalunit (Torbo systeem) zorgt MP gevelwerken ervoor dat gevels die door het weer, of bijv. graffiti,zwaar vervuild zijn weer als nieuw worden.
Onder relatief lage druk en met een hoogwaardig straalmiddel verwijderen we vuil, verf of graffiti zonder de gevel te beschadigen. Het grote voordeel van deze straalmethode is dat het stofoverlast minimaal is.

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij met een hogedrukspuit uw gevel reinigen. Het resultaat is een schone gevel die de bestaande uitstraling houdt.

PROEFSTUK

WIj zullen altijd voor het stralen een proefstuk opzetten, zodat men kan zien wat het eindresultaat is. Het resultaat is als nieuw!

Gevelreiniging kan op twee manieren worden uitgevoerd. Door middel van zandstralen of door hogedruk reinigen. Bij zandstralen gaat het om een milieu-vriendelijke methode. Hierbij worden gevel, steen en voeg gereinigd door onder lage druk te stralen met een, op de steensoort en voeg aangepaste, combinatie van zand, lucht en water. Deze vorm van gevelreiniging voorkomt verruwing van de steen en behoudt de originele structuur van steen en voeg.

Het resultaat is een als nieuw uitziende gevel die de waarde van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk doet verhogen. Het verhoogt uw woongenot, omdat uw woning na het stralen er weer als nieuw uitziet. Door het voorkomen van allerlei problemen aan uw gevel, is het  financieel voordelig op de langere termijn. Daarbij is de waarde van uw huis na gevelreiniging verhoogd. Wij spreken bij stralen dan ook over een investering.
 
Nadat een gevel is uitgehakt en/of gezandstraald, wordt deze met water onder hoge druk gereinigd. Deze reiniging is nodig om alle resten van specie en straalzand weg te spoelen, het pand is daarna voegklaar. Impregneren na het zandstralen is aan te raden, omdat het zandstralen onzichtbare beschadigingen aan de steen kan veroorzaken waardoor deze meer water opneemt.
 

Tip: door de gevel te impregneren behoudt u het resultaat vele malen langer!

ONZE DIENSTEN

SITEMAP

Wij zijn VCA gecertificeerd:

DIENSTEN

DIRECT OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Vraag aan Kijk op werkspot voor referenties over ons:

CONTACT